Хитовият Bushido Club в града на тепетата стана домакин на пищния спектакъл Spring Sensations Party, в който се включиха нежните самураи Анна Мария Чернева, Дениз Хайрула, Светлана Гочева, Зорница Цветкова, Габриела Рашкова и Даниела Арнауд.

Сцената на Bushido Club се превърна в пищните Версайски градини, сред които красавиците излязоха под звуците на „Пролет“ от цикъла на Вивалди „Четирите годишни времена“. Моделите на Playboy, бяха като истински горски нимфи, и то доста горещи, облечени в ефирни бели тоалети на Elena Atelier с пищни флорални корони, изработени лично от хореографа на събитието, която направи и ефектната хореография на звездите - Пепи Ялъмова.

  Всички ВИП гости на Spring Sensations Party в Bushido Club получиха и най-новия 186 брой на Мъжката Библия, в който са събрани поредица от любопитни разкази и интервюта, въртящи се около темата Sex in Space. На корицата е горещата, но необятна като море Дениз Хайрула – първа подгласничка на Мис Плеймейт 2019 Жанета Осипова.  В броя може да се намери най-интересното около новия сезон на „Игра на тронове“, специално представяне на току-що завършилия автосалон в Женева и цяло съзвездие от най-добрите автори на „Пощенска кутия за мръсни приказки“ са само незначителна част от многото четива в броя. Броят е интересен и с двете си лица, като голяма част от „обратната му страна“ е посветена на изключителния поп-арт артист Станислав Беловскси и последната му изложба „Няма причини да напускаме слънцето“.

   За доброто настроение на всички гости се погрижиха водка Beluga, просеко Botega, уиски Gledfidich и вино Eнорама. Дамите получиха специални подаръци – козметични продукти за коса от луксозната марка Selective Professional, а сладките изкушения с вкус на водка Beluga и уиски Glenfidich бяха изработени от шеф Радо Стамболов. Всички участнички получиха луксозни подаръци от Beauty Zone.
 
 
За повече информация: www.facebook.com/PBBulgaria

 ——————————————- 
Събитието се проведе с подкрепата на:
Домакини: Bushido Club Plovdiv
Bushido Club Plovdiv се намира в мегакомплекса 5points.bg, където може да се пуснете по музикалната вихрушка, която готвят и останалите два клуба - W Club и Onyx Club, разположени на ръка разстояние един от друг. В близките месеци, най-големият парти комплекс в България, ще бъде допълнен с един от най-популярните ресторанти в града и огромна зала за ивенти „OLYMPIA”.

Грим: Пепа Стоянова, Proface
Мигли: Beaute Lashes
Коса: George Todorov Hairstyle
Екстеншън за коса: Diverso Hair
Хореограф: Пепи Ялъмова
Балет: X-Energy Crew, Серпентин денс
Моделиер: Elena Atelier - Таня и Елена Манчорови
Подаръци: Selective Professional и Beauty Zone
Снимки: Владо Василев
Луксозен транспорт: Dirent
С подкрепата на:  водка Beluga, просеко Bottega Gold, уиски Glenfidich, вино Енорама