Стартата максима, че "няма нищо по-добро от добър приятел, освен приятел, който носи шоколад" е на път да придобие съвсем различни измерения. А именно, че "няма нищо по-добро от плеймейтки, освен плеймейтки с шоколад!" След броени дни, сп. Playboy ще представи ексклузивно последния си брой за 2018 година, а на корицата му ще заблести едно дългоочаквано бижу - актуалната носителка на титлата Playmate Of The Year 2018, Жанета Осипова.

В традиционния си бохемски стил, Playboy са подготвили бутиково парти за представянето на броя, което (разбира се!), ще е в Bedroom Premium Club Sofia. На 30 ноември, петък, точно в 23:00 ч., ви очакваме на сладкото и изискано Playboy Chocolate Art парти. Повелителят на шоколада и сладките изкушение, Ради Стамболов е подготвил висококалоричен, но много секси и провокативен пърформанс, който ще взриви емоциите ви.

Разбира се, сред шоколадовите изкушения на Майстора на шоколада, ще има и ударна доза плеймейтки, които ще изпратят пулса ви отвър ретроградния Меркурий и обещано - ще разтопят сетивата ви. Организаторите издават, че като част от спектакъла на сексапилните красавици, участие ще вземе и един от най-популярните и обичани музиканти в България, но кое е името му - предстои да разберете съвсем скоро.

Следете новостите около Playboy на https://www.facebook.com/PBBulgaria/ и не забравяйте да направите резервация за Playboy Chocolate Art парти на https://www.facebook.com/events/369439350468533/?ti=icl.