Здрасти, Джулка! За втори път и за огромна наша радост те приветстваме на страниците на Playboy. Освен че стана звезда на "Вип брадър", какво друго се промени за теб от последното ти гостуване?
Джулиана: Промених доста визията си, дори стайлинга, изневерих на русото, имам нов мъж до себе си и започвам третото си висше образование... Ха-ха.

Значи си изневерила не само на русото, но и на мъжа до себе си? Няма да те човъркаме на тази тема, кажи друго – в сесията си представяш историята на модата от смокиновото листо до наши дни. Ти самата имаш ли си любима епоха, любим стил на обличане?
Джулиана: Ха-ха... Защо, питайте ме. Истината е, че като цяло напоследък залагам на по-бунтарския стил във всичко. В сесията, която направихме – епохите в модата, този стил беше определен като "хипи”. Много ми харесва.

Ако не живееше в наши дни, кога би искала да живееш – определено време от миналото или може би в бъдещето?
Джулиана: Да помисля... В бъдещето все пак. Защото не знам какво ме очаква там, пък аз съм човек на риска.

Пътуваш в страната на среща с фенове. Разкажи ни как протича една такава среща?
Джулиана: Факт. Това започна след излизането ми от къщата на "Биг брадър". Не съм очаквала толкова голям интерес, защото в крайна сметка аз съм едно обикновено момиче, не пея, не танцувам. Но непрекъснато имам покани от страната от хора, които искат просто да си говорим...

Имаше идея преди време да направиш марка от името си – модна, парфюмерийна, дори сладкарница споменаваш в едно интервю. Движиш ли нещо в тази посока?
Джулиана: Може би... Ха-ха... Искам кукла Барби с моята визия. Ще има ли успех според вас?

Неведнъж си стряскала аудиторията с разкрепостени възгледи за секса и правенето му на необичайни места. И все пак кое е най-необичайното място, на което си правила секс?
Джулиана: Не е едно... ха-ха (...)

Знаем, че си постоянна атака на интернет и всякакви флиртове, я ни разкажи някое особено забавно попълзновение?
Джулиана: Всъщност не ги помня, защото не ги отразявам, много е жалко да сваляш жена по този нелеп начин. Жена се ухажва с много жестове и внимание. И финанси, разбира се, ха-ха! (...)

Имаш ли фобия от нещо?
Джулиана: Сякаш не, но... от вода наистина имам голям страх.

Знаем, че четеш и гледаш доста филми. Кажи кое е последното, което сериозно те докосна?
Джулиана: Категорично "Яж, моли се и обичай”. И книгата, и филма.

Какво би посъветвала момичетата, които трепетно разглеждат "Плейбой" и си мечтаят да тръгнат по твоя път на модели, плеймейтки, риалити звезди?
Джулиана: Ще ги излъжа, ако кажа, че има някаква формула за това. Хората или те харесват, или не се интересуват от теб.

Прочетете повече в брой 183 на Playboy Bulgaria.