Луксозната частната клиника е разположена в новопостроена сграда, в кв. „Изток“. Посрещна ни модерен, иновативен дизайнерски интериор. Медицинският център определено успя да ни впечатли още на откриването си с комфорта и издържания си стил.

И ни почерпиха по повод откриването... По време на елегантния коктейл, който ни бяха спретнали разгледахме кабинетите, залите, стаите и се запознаха лично с лекарските екипи. После продължихме със стилната церемония, която премина под мелодичните звуци на класически инструменти. Разкош! А сладките изкушение, които бяха подготвили от „Adella Cake O'clock“ се оказаха десерти, сякаш направени в друга галактика.

Символичното прерязване на лентата, с хирургическа точност, извършиха: Д-р Петра Семерджиева, Д-р Александър Калчев, Валентин Пенчев, Д-р Венцислав Тимушев и Д-р Йордан Йорданов. А освен нас, за гранде събитието се присъединиха още много публични личности, бизнесмени от различни сфери, лекари, доценти, професори, спортисти, артисти и приятели, водени от идеята за истинска грижа за здравето на световно ниво.

Екипът на Adella Clinic официално и отговорно обяви, че твърдо застава зад благотворителността и още преди официалното откриване на клиниката, са стартирали първата си инициатива, съвместно със списание „9 месеца“ – дарявайки ин витро процедура. До края на годината, Adella Fertility Clinic ще подкрепи и ще се включи в още девет благотворителни каузи и кампании, защото за тях е най-важно, да даряват живот!

За Adella Clinic:

Adella Clinic е нова, иновативна, частна клиника, разположена в новопостроена сграда в кв. „Изток“ и в нея се извършват три строго профилирани дейности:
  • ГИНЕКОЛОГИЯ, АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ И ХИРУРГИЯ;
  • ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ;
  • ПЛАСТИЧНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА И ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ;

Клиниката е създадена от идеята, да се предложи на пациентите съвременен подход, затворен цикъл, съчетани с най-иновативната апаратура с цел повишаване на качеството на услугите. Екипът им е съставен от лекари, отдадени изцяло на професията си, които се стремят всеки пациент да получи лично отношение и индивидуален подход към неговия случай. Гордеят се с добрите контакти и подкрепата, като консултанти, на водещи световни специалисти от различни държави. Разполагат с прекрасни условия, уютни стаи и дизайн, който напълно ги различава от стандартната болнична обстановка.

„За нас е важно всеки пациент да се чувства комфортно и сигурно. Вярваме, че сме създали клиника от най-високо ниво и ще оправдаем доверието на пациентите!“, казват от Adella Clinic.

„А ние ви вярваме, чувстваме се комфортно и сигурно при вас“, казваме ние от Playboy!