Оригиналният дух и атмосфера на Playboy взриви нощна София и в петък вечер препълни до пръсване столичния Bedroom Premium Club на дългоочакваното пижамено парти BedTime Stories. Второто тематично събиране на почитателите на Мъжката Библия беше посветено на създателя й - Хю Хефнър. Партито анонсира появата на специално колекционерско, 300-странично издание, посветено на живота, любовите и делата на бащата на Playboy.

Философията на партито, където никой не беше пуснат, ако не е по пижама, се обяснява от продуценте на Playboy-партита, Борис Гълъбов, Христо Сираков и Любен Дилов-син така: "Хю Хефнър е един от малкото, за когото след смъртта му е трудно да се каже "Той сега е на едно по-добро място". Пижаменото парти потвърждава точно това!".

Звездните модни икони се бяха погрижили да си осигурят кой от кой по-луксозна пижама, с която да засенчи останалите. Фолк певицата Мария се появи в компанията на своя добър приятел, дизайнерът Чавдар Иванов, създател на уникалния и зелен спален тоалет, с който миньочето събра погледите на всички в Bedroom Premium Club. А в разгара на партито, Любен Дилов-син простичко обобщи атмосферата с афоризма: "Човекът е човек, когато е в пижамата на друг човек". Събитието не би било възможно без подкрепата на Adella Clinic. 

BedTime Stroies успя да извади от доброволаната му изолация дори Емил Кошлуков, който се появи в компанията на неувяхващата Жени Калканджиева. Почти целият персонал на модерната клинака "Имани", куп звезди от шоубизнеса, модата и светската жруналистика, бяха сред ВИП гостите, които танцуваха в оригинални спални тоалети до сутринта. А организаторите на BedTime Stories, Христо Сираков, Любен Дилов и Борис Гълабов, както и собственикът на Bedroom Premium Club Веселин Борисов, се появиха в специално изработени за тях луксозни кабинетни пижами от супер скъпи материи. Всеки, който не беше спазил дрескода можеше да се сдобие с халат от лимитирана серия с бранда Playboy още на входа. И въпреки, че халатите бяха предвидени за тези, които не са с пижама на тематичното парти, почти всички гости побързаха да си вземат по един за спомен.

Топ плеймейтките Анна-Мария, Брита, Даная, Гергана Стaменова, Ива Няголова и Петя Димитрова изнесоха истински спектакъл. Цялото заведение беше декорирано като гореща спалня с воали, в която всички се разхождаха по пижами и халати. А изкусителките, заедно с уникалния балет на Bedroom Premium Club, под хореограията на Калин Калинов от “X-NRG Crew” и Галя Христова, мачкаха чаршафите на истинско легло, окачено на вериги над сцената. Звездите от страниците на Playboy танцуваха със специално изработено за тях бельо от шармантната дизайнерка Миглена Каканашева MEGZ, а аутфита им допълваха скъпарските бижута на AVIEL. За перфектната визия на изкусителките на сцената се погрижиха звездният тандем Цецо Андреев и Момчил Спасов, стилистката от топ салона Bedroom Beauty Милена Цекова, както и фризьорът Мирослав Ангелов.

Луксозното пижаменото парти не пропуснаха и Нора Недкова, скандалната Катрин Вачева и плеймейтка Деси Димитрова.

Оригинални плейбой зайчета отново посрещаха гостите на входа, където всеки получаваше и специални подаръци от луксозната веган козметиката за коса Jean Paul Myne. Масите в Bedroom Premium Club бяха отрупани с водка Beluga, просеко Bottega Gold, уиски Glendfidich , Villa Esmeralda, сладки изкушения от сладкарници ТЕА и какво ли още не. Тематичното парти беше изкушило двама бъдещи съпрузи да съберат приятелите си за ергенско парти точно тази вечер и точно тук. В малките часове един от тях, чието известно име ще премълчим, обикаляше масите, за да сподели съмненията си - дори с напълно непознати хора, че май му е рано да се жени...

Специалният колекционерски брой на Playboy ще е в разпространение от 2 май, а за тогава организаторите и издателите на Мъжката Библия готвят нова изненада. На 1 юни ще е и следващото разтърсващо Playboy събитите „Пощенска кутия за мръсни приказки“.

Следвай новините около Playboy, Bulgaria в официалния им профил във Facebook.