Броени часове остават до края на гласуването за най-желаната титла в България. До 28 ноември, всеки може да подкрепи своята фаворитна на playboy.bg/playmates2017. A по какви параметри ще оценяват – всеки решава сам. Но палитрата от спиращи дъха красавици е голяма - поетеса; богата бизнес-дама, решила след развода си да започне нов живот именно с участие в Playmate; известна актриса от риалити сериала "София ден и нощ"; красавица, чието хоби е поправка на състезателни пистови мотори; собственички на бар и лично стрелбище, както и прочутата стрийптийз-принцеса Пандора, за която разказват, че кутията и била отваряна най-вече от жени. В коктейла от сексапил има още и атомна блондинка от Севлиево, непокорната Нора и натурализирана украинка от Варна - Марешка, (държаща да подчертае, че няма нищо общо с Марешки!). Сред горещите претендентки е и арменска принцеса, която по странен начин е решила да отмъсти на властния си и богат баща - известен арменски политик - като се снима гола за българския Плейбой. 

Вижте визитките на красавиците в канала ни във Vbox: https://www.vbox7.com/user:playmate
 
На 28 ноември, от 22:00 часа, в столичния Megami Club – Hotel Marinela, ще бъде обявена победителката и носителката на титлата Playmate Of The Year 2017. Входът за най-дългоочакваното събитие е само с резервации (на номер 0879 333 999) или с покани.
 
Всичко около предстоящия конкурс и неустоимите изкусителки, следете във Facebook страницата на Playmate Of The Year 2017!