Клубната верига с безупречен имидж и вече пълнолетна - 18-годишна история - Planet Club, отново "изписа името си със златни букви" на фона на борещите се за приз заведения у нас. Това, което този път го отличи, е продуцирането на грандиозно авторско шоу - Бурлеск, което пренася клиентите на клуба в друго измерение с изключително атрактивните и ексцентрични ефекти, съпътстващт изпълненията. 

 

За автентичната атмосфера от световен ранг допринасят многото елементи - мултимедии, светлини, пищни костюми, бляскави аксесоари и, не на последно място, изключително професионалното съчетаване на артистичност и танцов талант. 

 

Продукцията е авторско "Кабаре-шоу", взаимствано от чуждестранните топ заведения, но пречупено през призмата на бранд мениджърката на Planet Club - Ирина Лазова, която съвместно с балет "Нова" изготвят култова по рода си програма за родната публика. 

 

Само след броени дни - на 10 декември, в столичния Planet това фамозно шоу ще бъде дирижирано от световноизвестния Dj Tarkan. Той ще бъде омагьосан от атрактивните изпълнения на танцьорките и колаборацията им несъмнено ще се превърне в събитието на сезона. 

 

Ще имаш шанса да се насладиш на изкуство и същевременно да си в свои води в клубната обстановка на Planet. Не се учудвай, ако акробатка ти сервира питието, наливайки го с главата надолу - това е напълно реалистично с любезното съдействие на Руский стандарт.