„Дай ръката си, Ралице, щастлива ще бъдеш със мен“, пеят Ревю, а ние гордо можем да обявим, че Ралица Иванова най-накрая ни пристана. И сме наистина щастливи от това. Ралица е много руса и много секси! Историята на една сбъдната американска мечта – от 20-годишно детенце, което не знае английски и работи в бар, до кориците на списания!

И тъй като стана въпрос за Щатите – имаме още внос от Големия брат отвъд океана – фантастични сесии на Британи Брусо, Алекзандра Тейлър и Кейли Колинс.

Също толкова впечатляващи кадри ни връщат 25 години назад – в направата на Добри момчета. Филмът, домашен видеоклип на мафията - капо ди тути гангстерски филми! Ексклузивна разходка зад кулисите на кървавия епос на Скорсезе!

Кръв? Виграта я раздвижва. При това по такъв начин, че малкото синьо хапче предизвика най-голямата фармацевтично-сексуална революция от противозачатъчното насам. Ние обаче ще проверим защо ефектът на виагра е по-скоро културен, отколкото физически.

При Джош Хартнет е същото. Актьорът отговаря на 20 въпроса и чистосърдечно си признава, че е грешил, но и подчертава, че е открил нов, здравословен начин за справяне със славата.


PLAYBOY #153 е на пазара от събота, 16 май.