Представяме ви звездите на списание Плейбой, снимали се за корицата на списанието повече от веднъж. Те са толкова прелестни и горещи, че изданието на Mr.Playboy ги е канило  повече от един път да го украсят. Ето ги и осемте отличнички:

1. Лиса Рина
Тя призна, че ще го направи отново! Тя пак ще позира за Плейбой, след повече от 10 години от първия й път през 1998 г., когато застана на корицата бременна. "Аз съм най-лошият лъжец на планетата! Не мога да лъжа, така че ... мисля, че ще кажа "Да", заяви тя, когато я попитаха дали почитателите й ще я видят отново гола.

2. Памела Андерсън

Лиса Рина ще трябва да позира за още няколко корици на Плейбой ако иска да настигне Пам. Андерсън е абсолютният лидер с 12 корици Плейбой.

3. Брук Бърк

Победителката в "Dancing With the Stars" Брук Бърк се е снимала два пъти за корицата на Плейбой. А сега, когато вече е телевизионна знаменитост, дали не трябва да очакваме и трета корица? По-скоро не.

4. Шанън Доърти
Звездата от американския сериал "Бевърли Хилс 90210" Шанън Доърти позира за корицата преди почти десет години, през септември 1994 г., когато сериалът беше във вихъра си, и още веднъж през декември 2003 г., когато се завърна в медийните среди с шоуто "Charmed."

5. ЛаТоя Джаксън
Малката сестра на Майкъл Джаксън ЛаТоя стана известна с едно – след като позира за Плейбой. Тя позира два пъти, през 1989 г. и 1991 г.

6. Фара Фосет
Фара Фосет се появи в Плейбой през 1995 г. в традиционните за списанието голи и полуголи пози, и отново през 1997 г., когато първо се омаза с боя и след това се уви в платно, като нарече това творение изкуство.

7. Кармен Електра
Кармен Електра е още една звезда, снимала се два пъти за корицата на Плейбой, през 2000г. и отново през 2003 г. Наскоро я поканиха да потрети, а поводът беше 55-годишнината на еротичното списание.

8. Джени Макарти
Джени Макарти заговори за славата си на момиче на Плейбой в шоу по музикалната телевизия MTV, като с тази си стъпка постигна невероятния успех, на който се надяват всички модели, някога позирали за известното списание. Тя позира за Плейбой през 1994 г. и още два пъти през 1996 г.


Playboy bg