Секссимволът Памела Андерсън може и да дружи с някогашния си съпруг Томи Лий, но това въобще не важи за друг бивш - Кид Рок.

Бракът между тях продължи едва четири месеца и завърши съвсем не толкова лицеприятно. В шоуто на Елън де Дженерис рокерът разкри, че Пам вече дори не го счита за жив.

"Случва се да се срещнем някъде и съвсем нормално аз й поздравявам със: здравей или добър ден. Тя обаче гледа през мен, сякаш не ме вижда и ме подминава.

Факт е, че се разделихме, но поне аз винаги съм се надявал да си останем приятели. За съжаление, нейното виждане по въпроса очевидно е друго", признава той.

Бившата "спасителка на плажа" и рок музикантът се ожениха през лятото на 2006 година и само няколко месеца по-късно се разведоха. Те излизаха заедно от няколко години, като ту се събираха, ту разделяха, преди да стигнат до олтара.

След края на връзката им Памела заяви, че "Кид е дръвник" и че цялата им афера е била просто "безсмислена свалка". Слуховете говореха и че отношенията им рязко са се влошили, след като тя е била бременна, но е пометнала, въпреки че тази версия така и не бе потвърдена.

Lifestyle.bg