1. Теодора Андреева е родена на 23 януари 1987 година. Още като 10-годишна започва да пее в хор за народна музика, ходи на солфеж...През 2002 г. става Мис София, а през 2005 г. Мис Туризъм България и Мис Супер модел на зрителите.
  2. Дебютът й на музикалната сцена е през август 2006 г. Запознава се с приятеля си - известния боксьор Кубрат Пулев точно когато излиза първият й клип и счита това съвпадение за съдбовно.
  3. По време на снимките Андреа е пила малко бяло вино, колкото "за блясък в очите".
  4. Неотдавна с Кубрат получиха награда за "Най-секси двойка на годината". Боксьорът обаче не присъствал на церемонията, защото "той не обича такива мероприятия".
  5. През март тази година излезе дебютният й албум "Огън в кръвта". Най-новият й клип "Нямам причина" е заснет в стилистиката на 30-те години.
  6. Андреа е записала и дует с известен певец, но засега пази името му в тайна. В клипа участвали и "много секси мацки плейбойки".
  7. Не знае къде ще се проведе Европейското, но отлично знае къде са Олимпийските игри, защото Кубрат ще се състезава там. Ако той стигне до финал, Андреа ще отлети за Пекин, за да го подкрепя на място.