Ако фотосесията на Диана Любенова за Playboy  ви създава изненадващо усещане за театралност, значи търсеният ефект е постигнат.
Театърът е едно от нещата, на които тази притесняващо привлекателна жена никога няма да изневери - въпреки че е далеч по-популярна сред широките народни маси не като актриса, а като тв водеща.
Докато уточняваме детайлите относно присъствието й в Playboy #21, Диана се вълнува най-вече от предстоящата си премиера на камерната сцена "Максим" във Военния театър. Впрочем, цялостното впечатление, което Диана оставя за себе си, е на жена, която е наясно със своята сексуалност. Не парадира с нея, но и не страда от онази дразнеща склонност на някои феминистки да малтретират собствената си красота - само и само за докажат превеса на съдържанието над формата си.
Независимо дали го съзнаваме или не, вече близо десетилетие тази актриса и тв звезда е истинска емблема на интелигентния сексапил. Живо, говорещо, жестикулиращо и дишащо с пълни гърди доказателство, че красивите жени могат да бъдат и умни, и дори когато са респектиращо прелъстителни, да остават и обезоръжаващо непринудени.